Ostukorvis ei ole tooteid.

Suitsuahjud

Kas Sa ei tea suitsutamisest midagi? Pole probleemi – meil on sulle algajatele mõeldud kiirkursus!

Kõigepealt on oluline enne suitsutisse panemist oma toorained soolata või marineerida – järgi hoolikalt retsepti juhiseid. Paljud ei tea, et suitsutada saab nii kuumalt kui ka külmalt, kusjuures nende kahe meetodi suurim erinevus on temperatuur.

🔥 Kuumsuitsutamine toimub temperatuuril 70–75 °C. Kui täidad BBQ suitsuti vees leotatud suitsulaastude või puutükkidega, omandab sinu roog mõnusa suitsuse maitse ning küpseb samal ajal.

❄️ Külm suitsutamine toimub 20–25 °C juures – see annab toidule suitsuse maitse, kuid ei küpseta seda. Madal temperatuur eemaldab toorainest niiskust ja takistab bakterite kasvu, pikendades sellega säilivusaega.

Järgi täpselt retseptis toodud suitsutamisaegu ning ära kiirusta rooga liiga vara suitsuahjust välja võtma. Kannatlikkus viib täiusliku tulemuseni!

Näita lehel:

Showing all 3 results

Internet Explorer Icon

NB!Microsoft on loobunud Internet Exploreri arendamisest ning sellele uuenduste tegemisest ja ei soovita antud internetibrauserit turvanõrkuste tõttu kasutada. Internet Explorer ei toeta enam uusi võrgustandardeid ning antud veebilahendus ei tööta siinses brauseris korrektselt.